Om Göteborgs Kommunikationshus

Man kan säga att företag och organisationer i princip håller på med två saker: verksamhet och kommunikation. Verksamhet utan kommunikation kan fungera men – så fort minst två människor är inblandade – garanterat inte optimalt. Kommunikation utan verksamhet lär knappast skapa värde i en organisation.

Vitsen med kommunikationen är att få verksamheten att fungera bättre. En bra fråga att ställa sig är: Hur kan jag med hjälp av kommunikation bidra till att min verksamhet fungera bättre?

Detta är en utgångspunkt för oss på Göteborgs Kommunikationshus: "Hur kan vi med hjälp av kommunikation bidra till att våra kunder får ett bättre verksamhetsresultat?"

Någon har sagt att "om man bara har en hammare är alla problem spik". I själva verket kan en organisation behöva hjälp av olika verktyg för att få verksamheten att fungera bättre.

En tanke med Göteborgs Kommunikationshus är att erbjuda marknaden ett heltäckande konsultnätverk där medlemmarnas unika kompetenser tillsammans (i sig själva eller i samverkan) täcker detta spektrum.

Vi som är medlemmar i Göteborgs Kommunikationshus vill med hjälp av kommunikation – extern och intern, varumärkesbyggande och säljande, individuell och organisatorisk, digital och mitt i verkligheten – bidra till att företag och organisationer når nya mål. Inget kommunikationsbehov skall lämnas otillfredsställt i detta hus.

Vi erbjuder erfarenhet, kunskap och bredd i en inspirerande miljö.

Välkommen att diskutera ditt kommunikationsbehov med oss!